Lietuvos vicečempionus galutinai nuskandino „Monaco“ pergalė išvykoje prieš Stambulo „Galatasaray“ 91:79.

Kazanėje „Rytas“ rado netikėtą lyderį: vienu didžiausių nusivylimų iki šiol buvęs puolėjas iš Australijos Cameronas Bairstow fiksavo virtinę asmeninių rekordų, per 15 min. pataikydamas 6 dvitaškius iš 7, pelnydamas 14 taškų ir išprovokuodamas 9 varžovų pražangas.

Tačiau sėkmingo žaidimo baudos aikštelėje buvo maža. Iš toli vos 15 proc. tikslumu (2/13) atakavę svečiai pralaimėjo visus keturis kėlinius.

Savo ruožtu, UNIKS gretose 6 tritaškius smeigė Jamaras Smithas, o iš viso Rusijos ekipa tolimus metimus realizavo 52 proc. taiklumu (13/25).

Vietą ketvirtfinalyje užsitikrinusiai Kazanės komandai nesutrukdė nė tai, kad ji metė vos 9 baudų metimus, kai „Rytas“ tokių progų turėjo triskart daugiau.

„Rytas“ trečiadienį toliau vertėsi be pėdą susižeidusio vidurio puolėjo Martyno Echodo.

UNIKS: Jamaras Smithas 24, Alexas Tyusas 13, Erickas McCollumas 12 (8 rez. perd.), Jevgenijus Kolesnikovas 11;

„Rytas“: Cameronas Bairstow ir Pako Cruzas – po 14, Tu Holloway ir Eimantas Bendžius – po 11, Evaldas Kairys 7 (8 atk. kam.), Arnas Butkevičius 4, Deividas Sirvydis ir Mindaugas Girdžiūnas – po 3, Marekas Blaževičius 2.

Paskutiniame ture kovo 3 d. vilniečiai namuose priims „Galatasaray“.

Primename, kad pirmą tarpusavio akistatą Vilniuje praėjusį mėnesį Rusijos klubas laimėjo rezultatu 91:86.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)