Anot minėto šaltinio, K. Kemzūra viešbutyje pasisveikino su buvusia savo komanda ir kurį laiką bendravo su klubo sporto direktoriumi Christosu Bafesu ir trenerio asistentu Michaliu Kalavrosu.

K. Kemzūra „Olympiakos“ klubą paliko sausio 12-ą, jį pakeitė Georgios Bartzokas.

Strategas iš Lietuvos Pirėjo klubui vadovavo nuo sezono pradžios, kai vyriausiojo trenerio postą paliko Davidas Blattas.

Eurolygoje antradienį startuoja dviguba savaitė, per kurią Kauno „Žalgiris“ antradienį namie susigrums su „Olympiakos“, o ketvirtadienį išvykoje žais su lygos lyderiais Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkais.

Pirmadienį OLY paskelbė, kad 23-o turo rungtynes Kaune dėl traumos praleis vienas labiausiai patyrusių komandos žaidėjų Georgios Printezis.

Graikų ekipos traumuotų žaidėjų sąraše taip yra Vassilis Charalampopoulas. G. Printezis vidutiniškai per rungtynes Eurolygoje pelno 12,3 taško, atkovoja 4,6 kamuolio ir atlieka 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Antradienį rungtynių Kaune pradžia – 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)