Prieš Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ ir vietos Vilerbano ASVEL arenos pranešėjas paskelbė, jog rungtynes stebi ir jaunoji klubo akademijos žvaigždė J. Jocytė.

Ji arenos tribūnose įsitaisė pasipuošusi Kauno ekipos marškinėliais su Luko Lekavičiaus pavarde.

Parkeris klausė, ką palaikysiu, bet sakiau, kad atsiprašau – jau turiu „Žalgirio“ marškinėlius. Užsidėsiu juos ir sirgsiu tikrai ne už prancūzus“, - Paryžiuje tinklalapiui Krepšinis.lt sakė ASVEL akademijoje tobulėjanti J. Jocytė, kuri šiuos žodžius ištesėjo.

Praėjusią vasarą J. Jocytė vedė Lietuvos 16-mečių merginų rinktinę į Europos čempionato finalą, rudenį debiutavo Lietuvos moterų lygoje bei nacionalinėje moterų rinktinėje, o žiemą, po persikėlimo iš Klaipėdos „Neptūno“ į Vilerbano ASVEL, tapo ir jauniausia istorijoje moterų Eurolygos debiutante.

Prancūzijoje J. Jocytė daugiausiai rungtyniauja su jaunimo ekipa ir nors Lietuvos moterų rinktinėje bei pagrindinėje ASVEL komandoje universali krepšininkė dar žaidė tik simboliškai, išskirtinį jos talentą matantys specialistai prognozuoja jai ateitį pačiame aukščiausiame lygyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)