Anot stratego, neverta žvalgytis į sausio pradžioje VTB lygoje vykusį susitikimą, kuriame „Chimki“ įtikinamai 96:80 įveikė CSKA.

„Mes turime problemų dėl traumų. Bet CSKA padėtis ne geresnė, jų gretose taip pat netrūksta nuostolių. Visi suprantame šių Eurolygos rungtynių svarbą, o šiame turnyre CSKA paprastai visada geriau pasirengia.

Kiekvienos rungtynės su CSKA vyksta pagal naują scenarijų, visiškai nepriklausomai, kas yra nutikę anksčiau šių ekipų akistatose.

Paskutiniame mače žaidėme gerai, rungtyniavome su gera energija, šiuo atžvilgiu CSKA ir pralaimėjo, nes tuo metu savo namų rungtynes buvo priversta žaisti Kaliningrade.

Esminiai dalykai nepasikeitė, CSKA – labai gera komanda su puikiu treneriu, juk į svečius atvyksta Eurolygos čempionai.

Žinoma, norime laimėti, nors tą padaryti lengva nebus, nes CSKA, nesvarbu, rungtynės vyksta namuose ar svečiuose, visur žaidžia galingai“, – prieš būsimą kovą kalbėjo „Chimki“ vedlys.

„Chimki“ svetainė nurodo, kad rungtynes dėl traumų praleis Jeremy Evansas (čiurnos trauma) ir Chrisas Krameris (pėdos skausmai).

Dimitris Itoudis taip pat prisiminė paskutinį mačą VTB lygoje.

„Tai Maskvos derbis. Neužmirškime, kad „Chimki“ dominavo ankstesniame namų mače VTB lygoje. Tuomet jie žaidė geriau ir nusipelnė pergalės. Tai stipri komanda, bet mes pasiruošę mūšiui“, – oficiali CSKA svetainė cituoja ekipos strategą.

Rungtynių ketvirtadienį pradžia – 19 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)