Dėl blauzdos traumos 30-metis 211 cm ūgio puolėjas praleido visas „Real“ rungtynes 2020-aisiais, o be jo Pablo Laso treniruojama ekipa įkrito į gana gilią duobę.

Iš penkerių be aukštaūgio žaistų rungtynių „Real“ Eurolygoje pralaimėjo trejas paskutines.

„Real“(15/6) Eurolygos turnyro lentelėje 2-4 vietas dalijasi su „Barcelona“ ir Maskvos CSKA, „Maccabi“ (14/7) užima 5-ąją vietą. „Real“ su „Maccabi“ žais Izraelyje.

Slovėnijos pilietybę turintis aukštaūgis iki savo traumos Eurolygoje buvo geriausias „Real“ žaidėjas – vidutiniškai pelnė po 13 taškų, pataikė 50 proc. tritaškių, atkovojo po 4,3 kamuolio ir rinko po 14,1 efektyvumo balo.

Tris kartus paeiliui elitinėje lygoje „Real“ komanda suklupusi nebuvo nė karto nuo P. Laso treniravimo epochos pradžios (2011-ųjų), o apskritai keturis kartus iš eilės Madrido komanda Eurolygoje buvo pralaimėjusi dar 2004-2005 m. sezone.

Tuomet ekipą dar treniravo Božidaras Maljkovičius, komanda Top-16 etape nusileido CSKA, „Barcelonai“, Pezaro „Scavolini“ ir vėl CSKA. Komandai tą sezoną atstovavo tokie žaidėjai kaip Elmeris Benettas, Alberto Herrerosas, Louisas Bullockas, Antonis Fotsis ir Alexas Hervelle.

Eurolygos turnyro lentelė po 21 turo

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)