Nors „Baskonia“ turnyro lentelėje tik viena pergale lenkia dugne esantį Kauno „Žalgirio“, Berlyno ALBA ir Miuncheno „Bayern“ ekipas, Maskvos srities komandos vedlys R. Kurtinaitis nesižvalgo į turnyro lentelę ir laukia ypač atkaklaus mūšio Vitorijoje.

Prieš artėjantį mūšį svečiuose „Chimki“ strategas įvertino varžovų pokyčius komandai vadovaujant juodkalniečiui Duško Ivanovičiui.

„Privalome žaisti dėl pergalės, tam ruošiame komandą, pirmiausia – psichologiškai. Žinoma, „Baskonia“ – grėsmingas varžovas.

Pradėjus komandai vadovauti Duško Ivanovičiui, „Baskonia“ pagerino gynybą, o Ispanijos čempionato paskutiniame ture įveikė Madrido „Real“.

Nepaisant to, niekur neketiname trauktis, žaisime dėl pergalės. „Baskonia“ visas 40 minučių rungtyniauja su puikia energija ir kovoja iki pabaigos.

Su nauju strategu komanda tapo daug tvirtesnė, nes Duško yra pagarsėjęs savo griežtumu ir stipriomis treniruotėmis, leidžiančiomis žaidėjams pasiekti gerą sportinę formą.

Be to, „Baskonia“ – Ispanijos atstovai, o ispanų krepšinis išsiskiria greitu žaidimu.

Neverta žiūrėti į turnyro lentelę, į kiekvieną mačą reikia žvelgti kaip į lemiamą ir paskutinį, kuriame turime būti maksimaliai susitelkę“, – prieš mūšį su „Baskonia“ kalbėjo R. Kurtinaitis.

62-ejų juodkalnietis D. Ivanovičius prie baskų komandos vairo stojo prieš mėnesį.

Vadovaujant jam „Baskonia“ per penkerias rungtynes tik kartą iškovojo pergalę, tačiau ją pasiekė prieš „Barceloną“ 76:74, tačiau pralaimėta Berlyno ALBA, Stambulo „Fenerbahče“, Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Maskvos CSKA ekipoms.

Ketvirtadienį taip pat susitiks CSKA ir „Valencia“, „Zenit“ ir Pirėjo „Olympiakos“, Miuncheno „Bayern“ ir Tel Avivo „Maccabi“ bei „Barcelona“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)