Oficialiai pranešta, kad Tel Avivo klubas su amerikiečiu aukštaūgiu sudarė iki šio sezono pabaigos galiosiančią sutartį.

Šešiskart NBA Visų žvaigždžių rungtynių dalyvis į „Maccabi“ atvyksta iš Kinijos, kur vilkėjo Fudziano „Sturgeons“ ekipos marškinėlius. Kinijoje per rungtynes amerikietis vidutiniškai pelnė po 19,4 taško ir atkovojo po 8,3 kamuolio.

A. Stoudemire'as Izraelyje jau yra žaidęs dviejų praėjusių sezonų metu. Jis atstovavo Jeruzalės „Hapoel“ ir šiai komandai 2017-aisiais padėjo tapti Izraelio čempione bei pasiekti Europos taurės pusfinalį.

NBA lygoje A. Stoudemire'as rungtyniavo 14-a metų ir vidutiniškai per susitikimą pelnydavo po 18,8 taško bei sugreibdavo po 7,5 kamuolio.

Eurolygoje A. Stoudemire'as iki šiol nėra žaidęs. „Man nepaprastai malonu sugrįžti į Izraelį – į mano mėgstamą šalį. Džiaugiuosi turėdamas galimybę žaisti pačiame aukščiausiame lygyje Europoje, tai viena iš mano svajonių“, – tvirtino pats amerikietis.

Papildyti sudėtį „Maccabi“ teko po to, kai traumas patyrė Tarikas Blackas, Omi Casspi, Othello Hunteris, Jake'as Cohenas ir Quincy Acy.

„Puiku, kad savo gretas mes galime papildyti tokiu pajėgiu aukštaūgiu. Dėkoju ir klubo savininkams už šią puikią idėją“, – pažymėjo „Maccabi“ treneris Giannis Sfairopoulas.

„Maccabi“ komanda su 14 pergalių ir 6 pralaimėjimais Eurolygos turnyro lentelėje šiuo metu yra trečia.

„Žalgiris“ su „Maccabi“ antrojo rato rungtynes žais kovo 26-ąją. Rungtynės vyks Izraelyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)