Kaip pranešė Ispanijos žiniasklaida, A. Džikičius prarado klubo prezidento Fernando Galindo pasitikėjimą. Laikinai jo pareigas užims vienas iš buvusių asistentų Javieras Zamora.

„Estudiantes“ komandoje šį sezoną epizodiškai rungtyniauja lietuvis Dovydas Giedraitis, kuriam vietą sudėtyje prieš sezoną pažadėjo pats A. Džikičius.

Serbo treniruojama ekipa yra Ispanijos ACB lygos turnyro lentelės „uodegoje“ – per 18 rungtynių laimėjo vos 4 kartus ir užima paskutinę, 18-ąją vietą. Per paskutines 12 rungtynių „studentai“ laimėjo vos 1 sykį.

A. Džikičiui tai jau antri metai paeiliui, kai darbo jis netenka sezono viduryje. Pernai serbas buvo atleistas iš Podgoricos „Budučnost“ ekipos, žaidusios Eurolygoje.

D. Giedraitis šį sezoną Ispanijos čempionate sužaidė 8 rungtynes, kuriose ant parketo praleido vidutiniškai po 8 min. ir rinko po 2,8 taško.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)