Šį sykį Rimo Kurtinaičio treniruojama Rusijos ekipa apmaudžiai 75:84 nusileido Valensijos „Basket” krepšininkams, nors likus žaisti 3 min. 26 sek. rezultatas dar buvo lygus (75:75).

Kaip informavo „Chimki“ klubas, po šio pralaimėjimo dėl sveikatos problemų vyriausiasis komandos treneris negalėjo dalyvauti tradicinėje spaudos konferencijoje ir išvyko į ligoninę. Dėl šios priežasties vietoje jo su žiniasklaida bendravo lietuvio asistentas Aurimas Jasilionis.

„Sveikinu Valensijos komandą, kuri sužaidė puikias rungtynes. Mes nebuvome solidūs gynyboje ir visą laiką ieškojome optimalaus penketo. Reikia būti agresyvesniems gynyboje. Problemų turėjome ir puldami. Taip pat reikia turėti savyje daugiau agresijos, daugiau veržtis po krepšiu, taip pat stengtis siųsti kamuolį į baudos aikštelę aukštaūgiams“ , – tvirtino A. Jasilionis.

Trečiadienį ryte „Chimki“ klubas DELFI informavo, kad 59-erių R. Kurtinaitis jaučiasi geriau. Anot klubo atstovės, treneris apsinuodijo, todėl prastai jautėsi visą antradienį, taip pat ir pačių rungtynių metu.

R. Kurtinaitis pažadėjo trečiadienio popietę atvykti į Chimkų ekipos treniruotę ir krepšininkams padėti rengtis ketvirtadienio namų rungtynėms su Madrido „Real“.

Pažymėtina, kad „Chimki“ lyderiai pralaimėtose rungtynėse ir vėl piktnaudžiavo tritaškiais metimais. Aleksejus Švedas ir Janis Timma kartu sudėjus pataikė vos 3 iš 17 tolimų šūvių. Iš viso šeimininkai realizavo 8 iš 30 tritaškių (26,7 proc.).

Po šios nesėkmės „Chimki“ lieka su 8 pergalėmis ir turi jau 11 pralaimėjimų.

R. Kurtinaitis prie Chimkų komandos vairo stovi metus. Į Rusiją jis sugrįžo praėjusio sezono viduryje, kai vyriausiojo trenerio poste pakeitė graiką Georgį Bartzoką.

Eurolygos turnyro lentelė nesibaigus 19 turui

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)