Aikštės šeimininkai žaidė be vieno savo lyderių Vasilije Micičiaus, tačiau ir be jo buvo kam imtis iniciatyvos. Kova vyko atkakliai pirmoje mačo dalyje, tačiau po didžiosios pertraukos aikštės šeimininkai surengė spurtą 9:0 (56:40), kuris ir nulėmė šių rungtynių baigtį.

Aikštėje dominavę „Anadolu Efes“ krepšininkai ketvirtame kėlinyje skirtumą padidino iki 20 taškų ir per likusį laiką tiesiog tvarkė formalumus.

A. Gudaitis per 21 min. aikštėje pelnė 11 taškų (2/4 dvitaškiai, 7/9 baudos), atkovojo 7 kamuolius, perėmė kamuolį, triskart suklydo, blokavo metimą ir surinko 19 naudingumo balų.

Nugalėtojų komandoje sunkiai stabdomas buvo Shane'as Larkinas, pademonstravęs ir akrobatinius sugebėjimus kovojant dėl kamuolio.

„Armani“ pralaimėjo po dviejų pergalių iš eilės. Dvigubą Eurolygos savaitę Ettore Messinos auklėtiniai baigs ketvirtadienį Tel Avive dvikova su vietos „Maccabi“.

„Anadolu Efes“: Shane'as Larkinas 23 (4/7 dvitaškiai, 4/8 tritaškiai, 3/3 baudos, 30 naud.b.), Chrisas Singletonas 16, Sertacas Sanli 13.

Armani“: Artūras Gudaitis 11, Kalebas Tarczewskis ir Michaelas Rollas po 10, Luisas Scola 9, Vladimiras Micovas 8, Keiferis Sykesas 7, Nemanja Nedovičius ir Sergio Rodriguezas po 3, Paulas Biligha 2.

Kitoje dvikovoje Stambule užfiksuotas taip pat triuškinama vietos komandos – „Fenerbahe“ (8-11) pergalė. Željko Obradovičiaus auklėtiniai antradienį namie 86:64 (23:15, 26:13, 13:15, 24:21) nugalėjo Vilerbano ASVEL (8-11) ekipą.

Svečiai rungtynėse pirmavo tik 2-ą minutę, o paskui tvirtai iniciatyvą į savo rankas perėmė „Fenerbahče“ krepšininkai tik gilino prarają tarp dviejų komandų.

ASVEL po didžiosios pertraukos mėgino šturmuoti Stambulo klubo tvirtovę, pelnė 11 taškų be atsako (49:37), tačiau spurto neišsigandę aikštės šeimininkai pratęsė sėkmingą žaidimą ir pabaigoje pirmavo net 26 taškais (84:58).

Fenerbahče“: Nando De Colo ir Derrickas Williamsas po 16, Luigi Datome 12, Kostas Sloukas (10 rez.p.) ir Janas Vesely po 10, Jamesas Nunnally 8, Joffrey Lauvergne 6, Nikola Kaliničius 4, Leo Westermannas ir Malcolmas Thomas po 2.

ASVEL: Amine Noua 12, Livio Jean-Charlesas 10.

Eurolygos turnyro lentelė po antradienio rungtynių:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)