Savaitgalį oficialiai paskelbta, kad prie „Olympiakos“ vairo K. Kemzūrą keičia jau anksčiau šiame klube dirbęs Georgis Bartzokas.

Kartu su savimi 24-erių graikas į klubą atsiveda ir visiškai naują trenerių štabą.

DELFI žiniomis, „Olympiakos“ gretas palieka ir sezono metu į Pirėjų talkinti K. Kemzūrai atvykęs 42-ejų Donaldas Kairys.

Vienas iš klubo vadovų Panagipotis Angoelopoulas savaitgalį pabandė paaiškinti, kodėl ėmėsi pokyčių.

„Verčiame naują lapą klubo istorijoje. Treneris Bartzokas su mumis bus artimiausius dvejus su puse metų. Mes jį puikiai pažįstame, jis yra pirmasis treneris iš Graikijos, kuriam pavyko laimėti Eurolygą (2013, – red. past.). Permainos nėra lengvas dalykas. Tai pirmas kartas per daug metų, kai sezono metu keičiame jau antrą trenerį, tačiau visuomet esame priversti galvoti apie tai, kaip padėti komandai ir žaidėjams. Aš tikiuosi, kad visa tai prives prie geresnių rezultatų – kol kas taip pat niekas nėra prarasta“, – oficialiam „Olympiakos“ puslapiui tvirtino jis.

Primename, kad K. Kemzūra prie OLY vairo netikėtai stojo sezono pradžioje, kai po pokalbio su klubo vadovais „Olympiakos“ paliko sveikatos problemų turintis Davidas Blattas.

Treniruojant lietuviui, „Olympiakos“ Eurolygoje laimėjo 7 rungtynes ir 11 kartų patyrė nesėkmes.

Sezoną Pirėjuje pradėjo ir dar vienas lietuvis – puolėjas Mindaugas Kuzminskas, tačiau sutartis tarp klubo ir krepšininko abipusiu susitarimu buvo nutraukta dar lapkričio pradžioje, prieš rungtynes su Kauno „Žalgiriu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)