Po pralaimėjimo Bolonijos „Virtus“ ekipai „Armani“ grįžo į pergalių kelią. Italijos 18-o turo dvikovoje sekmadienį lemiamu tapo paskutinis kėlinys, kurį Milano ekipa laimėjo net 30:11.

Milano naujokas Keiferis Sykesas pelnė 18 taškų ir atkovojo 10 kamuolių. Vienu iš pergalės kalvių tapo A. Gudaitis.

Lietuvis per 16 min. pelnė 15 taškų (4/4 dvitaškiai, 7/74 baudos) ir atkovojo 8 kamuolius. Jo sąskaitoje – 31 naudingumo balas. Pastarasis statistinis rodiklis – A. Gudaičio rekordas Italijos pirmenybėse.

Veteranas Luisas Scola prie pergalės pridėjo 15 taškų. Trevizo komandoje išsiskyrė Davidas Loganas su 17 taškų.

„Lengva paaiškinti rungtynes – kaip žaidi su psichologiniu ir fiziniu agresyvumu, laimi individualias dvikovas, pakeiti rezultatą savo naudai. Geros energijos mums suteikė Cinciarini, kaip visuomet gerai žaidė Moraschini, puikiai aikštėje matėsi Gudaitis, o Sykesas darė tai, ką turi daryti Sykesas. Gynyba buvo intensyvi, kontroliavome atšokusius kamuolius. Gera naujiena – Keiferis Sykesas yra atletiškas ir nenuspėjamas, tokio žaidėjo neturėjome anksčiau. Tikiuosi Gudaitis ir toliau taip sparčiai tobulės“, – po dvikovos sakė E. Messina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)