Graikijos žiniasklaida skelbė, esą pratybų metu tarpusavyje susikibo kiti du amerikiečiai: Wade'as Baldwinas ir Willas Cherry. K. Kemzūra abu išvarė iš treniruotės, bet trigrašį įkišo ir W. Reedas, esą nepagarbiai kreipęsis į trenerį.

Pranešama, kad sutartis su aukštaūgiu nutraukiama dėl disciplinos nesilaikymo.

Tik du mėnesius Pirėjuje rungtyniavęs W. Reedas Eurolygoje vidutiniškai rinko po 6,5 taško ir 2,8 atkovoto kamuolio. Įdomu, jog į komandą jis atvyko būtent po to, kai vyriausiuoju treneriu tapo K. Kemzūra.

Skelbiama, kad į Eurolygos rungtynes Valensijoje su komanda neiškeliavęs W. Cherry taip pat krausis lagaminus.

Praeityje Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavęs gynėjas Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 5,4 taško ir atliko 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Graikijos žiniasklaida svarsto, kad artimiausiu metu virsti gali ir paties K. Kemzūros kėdė. Anot naujausio Eurohoops pranešimo, „Olympiakos“ artėja prie susitarimo su anksčiau komandą treniravusiu graiku Georgiu Bartzoku. Informuojama, kad jam pasiūlytas 2,5 metų trukmės kontraktas.

G. Bartzoko treniruojama „Olympiakos“ komanda 2013-aisiais tapo Eurolygos čempione.

Primename, kad lietuvis spalį perėmė „Olympiakos“ vairą iš sveikatos problemų turinčio Davido Blatto, kurio asistentu buvo iki tol.

Šį vakarą išvykoje „Olympiakos“ žais su Valensijos „Basket“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)