Ekipą palikus lyderiui Troy Barney ir dar keliems kitiems krepšininkams užduotis pritraukti naujus žaidėjus patikėta J. Vainauskui, rašo liepajniekiem.lv.

Buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo generalinis direktorius prieš atvykstant į Latviją dirbo Vokietijoje, buvo Alytaus „Dzūkijos“ konsultantas ir darbavosi Panevėžio „Lietkabelio“ ekipoje.

„Jonas turi didelę patirtį krepšinio operacijose, kurią sukaupė vadovaudamas „Lietuvos ryto“ klubui. Pabendravę su juo nusprendėme, kad toks žmogus mums reikalingas, – kalbėjo Liepojos klubo valdybos pirmininkas Artūras Štalbergas. – Viena Jono užduočių bus pritraukti rėmėjų.

Jis padės įvesti ir kitus žmones, kurie galėtų analizuoti procesus komandoje, atmosferą žaidėjų rūbinėje ir panašiai. Jonas jau dirba 7 dienas per savaitę, neišeina iš salės. Džiaugiuosi, kad pavyko susitarti. Bendradarbiausime iki šio sezono pabaigos, o jei viskas vyks taip, kaip planuota, pasiūlysime jam ilgalaikį darbą Liepojoje“.

Pirmasis J. Vainausko „laimikis“ – R. Pekovičius, šį sezoną pradėjęs Alytaus „Dzūkijoje“. 212 cm ūgio serbas vidutiniškai per 14 minučių pelnė 5,9 taško ir atkovojo 2,2 kamuolio. Penktadienį sutartį pasirašęs vidurio puolėjas anksčiau vilkėjo Belgrado „Crvena zvezda“, Sankt Peterburgo „Spartak“ ir kitų komandų marškinėlius.

„Liepaja“ praneša, kad prie komandos prisidėjo 1999 metų gimimo puolėjas iš Lietuvos Tomas Butrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)