„Betsafe–LKL“ čempionate debiutuojantis M. Kiltinavičius į „Nevėžio“ komandą pakvietė vieną pirmųjų.

Akivaizdu, kad neprašovė – 22-ejų gynėjas vidutiniškai renka 14,2 taško ir yra trečias rezultatyviausias „Betsafe–LKL“ žaidėjas, tapęs „Nevėžio“ lyderiu.

Penkis sezonus Klaipėdos „Neptūne“ praleidęs, bet neįsitvirtinęs snaiperis vasarą neturėjo rimtų pasiūlymų ir svarstė galimybę žaisti NKL pirmenybėse.

„Prienų komanda siūlė treniruotis joje ir laukti, kol kažkas atsiras“, – bendraudamas su LKL TV prisiminė L. Beliauskas.

Šanso jis sulaukė ir šiemet stebina Lietuvos krepšinį. Klaipėdietis su „Nevėžiu“ šį sezoną sudavė smūgį vieniems lygos favoritų: ir Vilniaus „Rytui“, ir Klaipėdos „Neptūnui“, ir Panevėžio „Lietkabeliui“.

„Visi norėjo parodyti, ko yra verti, – šių netikėtų pergalių priežastį nurodė L. Beliauskas. – Daugelis žaidėjų nežaisdavo klubuose, kuriems prieš tai atstovavo, todėl visi atėjo su papildoma motyvacija.“

Reportažą apie L. Beliauską parengė LKL akademijos studentai. Penktą sezoną studentus rengiantis LKL akademijos projektas skatina jaunuolius prisidėti prie LKL klubų veiklos, suteikiantis galimybės įgyti patirties įvairiose srityse.

Jūsų dėmesiui – išsamus reportažas apie L. Beliauską:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)