V. Bulotas teigė, jog grįžti į Atėnus atsisakė pats G. Kalaitzakis. „Nevėžio“ sporto direktorius atskleidė, jog Georgiosas „Panathinaikos“ marškinėlius gali apsivilkti kitą sezoną, jei neišvyks rungtyniauti į NBA.

Pastarojo scenarijaus atveju, Kėdainių ekipa už žaidėjo ugdymą sulauktų šimtatūkstantinės kompensacijos.

G. Kalaitzakis šį sezoną „Betsafe-LKL“ čempionate per susitikimą vidutiniškai įmeta po 12,6 taško, atkovoja po 5,3 kamuolio bei atlieka po 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu Georgioso brolis Panagiotis turėtų likti Kėdainiuose ir kitą sezoną. Priešingai nei brolis, Panagiotis iš „Panathinaikos“ atvyko pagal dvejų sezonų nuomos sutartį. V. Bulotas tikisi, kad šis gynėjas kitą sezoną taps komandos lyderiu, aplink kurį bus formuojama sudėtis.

P. Kalaitzakis „Betsafe-LKL“ pirmenybėse per rungtynes vidutiniškai pelno po 10,1 taško, sugriebia po 3,2 atšokusio kamuolio bei atlieka po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

„Georgios jau dabar, pasikeitus „Panathinaikos“ treneriams, sulaukė pasiūlymo sugrįžti į Atėnus, bet nesutiko, nes jaučiasi gerai čia ir nori likti. Iš Panagiočio daugiau tikimės kitą sezoną“, – sakė V. Bulotas.

„Nevėžio“ atstovo savo komandoje netikėtai užsimanęs R. Pitino pats penktadienį šventė saldžią pergalę Eurolygoje, po kurios jau ne pirmą kartą pateko į žiniasklaidos antraštes dėl Europos ir JAV krepšinio atstovų lyginimo.

„Panathinaikos“ penktadienį svečiuose 106:102 palaužė Maskvos CSKA, o čempionus įveikęs R. Pitino liaupsino jų strategą Dimitrį Itoudį. Buvęs Niujorko „Knicks“ ir Bostono „Celtics“ vairininkas lygino graiką su legendiniais NBA treneriais.

„Mano komandos yra žaidusios prieš Patą Riley, Philą Jacksoną ir kitus nuostabius trenerius. CSKA treneris yra greta jų, greta trenerių, prieš kurių komandas buvo sunkiausia. Dimitris yra puikus treneris, kuris atlieka fantastišką darbą, todėl juo žaviuosi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)