201 cm ūgio 29-erių metų puolėjas į Turkijos ekipą sugrįžta iš Kinijos, kur šį sezoną atstovavo tai pačiai komandai kaip ir Donatas Motiejūnas – Šanchajaus „Sharks“. „Fenerbahče“ gretose amerikietis turėtų likti iki šio sezono pabaigos.

Kinijoje J. Nunnally vidutiniškai pelnė po 22,3 taško, atkovojo po 5,5 kamuolio, atliko po 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir perėmė 1,2 kamuolio per rungtynes.

J. Nunnally Stambulo ekipai jau yra atstovavęs 2016-2018 m. Su „Fenerbahče“ amerikietis 2017 metais tapo Eurolygos čempionu.

Praėjusį sezoną J. Nunnaly pradėjo NBA lygoje, tačiau joje neįsitvirtino. Žiemą jis atvyko į Milano „Olimpia Armani“ ekipą, kurią paliko rugpjūčio mėnesį.

Eurolygos sezoną prastai pradėjusi „Fenerbahče“ komanda įpusėjus reguliariajam čempionatui turi 6 pergales ir tarp 18 ekipų užima 14 vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)