Ketvirtadienį N. Calathesas sugadino didžiąsias metų šventes sau ir visiems Atėnams. 30-metis įžaidėjas įmetė vienintelį tritaškį iš 8 bandymų, o jo komanda Eurolygos dvikovoje namuose 75:87 nusileido Madrido „Real“.

„Panathinaikos“ lyderio statistika nebuvo prasta: graikas pelnė 19 taškų ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus, be to, atkovojo 5 kamuolius.

Vis dėlto perdavimų karaliaus šūviai pro šoną rakino šeimininkų puolimą ir smarkiai palengvino „Real“ užduotis ginantis.

Nepatenkintas buvo ir treneris Rickas Pitino.

„Jei Nickas neis į salę ir nebandys patobulinti metimo technikos, varžovai ir toliau paliks jį laisvą. Jis privalo užsidaryti salėje ir mėtyti valandų valandas. Kitos išeities čia nėra, Nickas turi pataikyti geriau“, – kategoriškas amerikietis.

Visą karjerą problemų atakuojant iš trijų taškų zonos lydimas N. Calathesas šiame sezone Eurolygoje vidutiniškai pataiko 29 proc. tolimų metimų.

O praėjusį mėnesį keturias pergales iš eilės nuskynęs Graikijos sostinės klubas per kitus keturis turus pasiekė vos vieną pergalę ir turnyro lentelėje smuktelėjo į šeštą vietą (9/7).

Pasak R. Pitino, „Panathinaikos“ žaidėjams teks pasitempti, nes pastiprinimo jie gali nesitikėti.

„Jeigu turėtume 2 mln. dolerių naujokui, būtų kitaip, net taip nėra. Pro rūbinės duris neįžengs nei Dimitris Diamantidis, nei Fragiskos Alvertis („Panathinaikos“ legendos – Krepšinis.lt). Mano darbas – paversti geresniais tuos žaidėjus, kurie yra komandoje“, – teigė 67-erių specialistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)