„Nežinau visų įvykio aplinkybių, bet tikiu, kad policija jas išsiaiškins, o kaltieji bus surasti ir nubausti.

Aš noriu palinkėti Einarui kuo greičiau pasveikti ir grįžti iš pradžių į treniruotes, o paskui – ir į varžybas. Komandai tikrai labai reikia jo naudingo ir efektingo žaidimo“, – sako Vilniaus „Ryto“ klubo direktorius Rolandas Jarutis.

DELFI žiniomis, krepšininkas trijų asmenų buvo užpultas gruodžio 26-ąją, apie 4 val. ryto, išėjęs iš baro Žvejų gatvėje. Aukštaūgiui lūžo akiduobė, abi žandikaulio pusės.

Klaipėdos policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Įtariamieji kol kas nenustatyti. Policija aiškinasi įvykio aplinkybes. Pirminiais duomenimis, kokio nors konflikto prieš muštynes nebuvo, pasak nukentėjusiojo, išėjęs iš baro jis iškart pajuto smūgius.

21-erių metų 207 cm ūgio E. Tubutis tapo naudingiausiu „Vikinglotto-NKL“ gruodžio mėnesio krepšininku.

Gruodį jis vidutiniškai pelnė po 20,8 taško, atkovojo po 11,4 kamuolio, atliko po 3,8 rezultatyvius perdavimus, perėmė po 3,2 kamuolio, blokavo po 1,6 metimo ir rinko po 36,6 naudingumo balus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (275)