Kauno „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius šv. Kalėdas pasitiko šeimos apsuptyje – su žmona ir vaikais, brolio Vytenio šeima ir tėvais.

Visgi ilgai švęsti strategui nepavyks – jau rytoj žalgiriečiai išskrenda į Miuncheną, kur penktadienio vakarą nesėkmių seriją Eurolygoje bandys nutraukti rungtynėse su vietos „Bayern“ klubu.

Su Šv. Kalėdomis sveikino ir Jonas Mačiulis kartu su savo žmona ir trimis dukromis.

Jaukiai nuo kalėdinės eglutės sveikinimus siuntė Kšištofas Lavrinovičius su savo artimaisiais.

Jaukaus, gražaus Šv. Kūčių vakaro ir linksmų artėjančių Kalėdų linkėjo Edgaras Ulanovas su savo antrąja puse.

Savo ruožtu Lietuvos krepšinio lyga pasidalijo šventine Panevėžio „Lietkabelio“ žaidėjo Vytenio Lipkevičiaus šeimynine nuotrauka.

Su specialiu vaizdo klipu šventes pasitiko ir visas „Žalgirio“ klubas.

Šįkart žalgiriečiai švenčių proga įsikūnijo į kalėdinių TV naujienų komandą su žinių vedėju Nigelu Hayesu priešakyje. N.Hayeso kolega – reporteris Thomasas Walkupas supažindina su komandos žaidėjų šventinėmis tradicijomis.

Šių metų kalėdiniame žalgiriečių sveikinime bus visko – nuo Š. Jasikevičiaus iki kantri muzikos žvaigždės Virgio Stakėno.

Švenčių proga„Žalgiris“ sveikina visus krepšinio gerbėjus, linki gražaus šventinio laikotarpio ir įsimintinų artėjančių Naujųjų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)