32-ejų serbas vidutiniškai per rungtynes rinko po 16,9 taško ir 5,6 rezultatyvaus perdavimo. Iš dviejų taškų zonos jis atakavo 64 proc., iš trijų taškų – 41 proc. tikslumu.

M. Teodosičiaus tautiečio Aleksandro Džordževičiaus treniruojama „Virtus“ ekipa reguliariajame sezone iškovojo 8 pergales ir patyrė 2 nesėkmes bei A grupėje užėmė pirmą vietą.

Primename, kad 2010 metais M. Teodosičius buvo išrinktas naudingiausiu Eurolygos žaidėju, dar šešis kartus jis pateko į stipriausios Senojo žemyno lygos simbolinį penketą.

Praėjusiame sezone gynėjas grįžo iš NBA lygos, kur atstovavo Los Andželo „Clippers“ klubui. Veteranas turėjo padėti Serbijos rinktinei pasaulio čempionate, bet visus planus sugriovė trauma, dėl kurios teko praleisti ir klubinio sezono pradžią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)