Savo indėlį į komandos pergalę įnešė ir starto penkete rungtynes pradėjęs Arnoldas Kulboka. Šeimininkai pirmame ketvirtyje atitrūko dviženkliu skirtumu, o prie to svariai prisidėjo visus tris mestus tritaškius pirmame kėlinuke pataikęs lietuvis.

Antrajame ketvirtyje Arnoldui pavyko pataikyti dar vieną tolimą metimą, tačiau per likusį rungtynių laiką puolėjas pasižymėjo tik vienu taikliu baudos metimu. Viso per kiek daugiau nei 25 aikštėje praleistas minutes Kulboka surinko 13 taškų (0/2 dvit., 4/7 trit., 1/1 baud.) ir 3 atkovotus kamuolius.

Dviženklį pelnytų taškų skaičių pajėgiausia nacionaline Europos krepšinio lyga laikomose ACB pirmenybėse Kulboka surinko jau penktą kartą. Bilbao ekipai tai buvo antroji paeiliui iškovota pergalė.

„Retabet“: Axelis Bouteille 23, Ondrejus Balvinas 15 (4 blk.), Arnoldas Kulboka 13 taškų.

„Real Betis“: Albertas Oliveris 14, Demitrius Congeris ir A. J. Slaughteris po 13, Tobias Borgas 10 taškų.

Kitose keturioliktojo ACB turo rungtynėse Malagos „Unicaja“ (7-7) namuose 75:81 (16:20, 21:13, 15:24, 23:24) nusileido Zaragozos „Casademont“ (11-3).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)