AEK ekipa FIBA Čempionų lygos rungtynėse susitiko su Jeruzalės „Hapoel“ ir nugalėjo 91:78.

Graikijos klubo legionierius iš Lietuvos J. Mačiulis į „Hapoel“ krepšį įmetė 16 taškų ir atkovojo 6 kamuolius, o pagrindinius konkurentus pranokusi AEK įsitvirtino B grupės viršūnėje (7/2).

Tačiau pergalę apkartino gresiančios baudos perspektyva. Socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip keli žiūrovai tribūnoje degina Izraelio vėliavą.

FIBA griežtai draudžia politinių temų angažavimą arenose, tad šeimininkų klubas veikiausiai neišsisuks nuo sankcijų.


Be incidentų nepraėjo ir Eurolygos dvikova Berlyne tarp dviejų Vokietijos ekipų. ALBA, kuriai 15 taškų pelnė Rokas Giedraitis, po pratęsimo 76:77 nusileido „Bayern“.

Po rungtynių bavarų aukštaūgis Gregas Monroe parašė pareiškimą policijai, kaltindamas vieną Berlyno sirgalių rasistiniais įžeidimais. Pastarasis buvo išvesdintas iš arenos dar mačo metu.

Vienas geriausių sezono rungtynių sužaidęs G. Monroe nugalėtojams pelnė 17 taškų ir atkovojo 10 kamuolių, o „Bayern“ (6/8) neleido turnyro lentelėje savęs pavyti ALBA (4/10).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)