Nors po dviejų kėlinių „Neptūnas“ pirmavo 54:49, per pertrauką svečius tarsi ištiko stabas.

Pro šalį ėmė skrieti metimai ne tik iš tolimesnių distancijų, bet ir iš po krepšio, o trečią kėlinį svečiai pralaimėjo 17-os taškų skirtumu. Per ketvirtąjį situacijos pataisyti nepavyko – varžovai netgi dar labiau nutolo ir laimėjo mačą 14 taškų persvara.

Rezultatyviausias „Neptūno“ gretose buvo 19 taškų pelnęs Deividas Gailius (2/6 dvit., 1/5 trit., 12/13 baud.). 17 taškų pridėjo Gytis Masiulis, 10 – Andre Williamsonas, po 9 – Simas Galdikas, Žygimantas Janavičius ir Tomas Delininkaitis.

Varžovams 22 taškus surinko Adrianas Banksas, 19 – Johnas Brownas, po 17 – Tyleris Stone'as ir Darius Thompsonas.

„Neptūnas“ prarado net 18 (varžovai – 9 kamuolius). Klaipėdiečiams FIBA Čempionų lygoje tai buvo trečias pralaimėjimas per paskutines ketverias rungtynes. Visi šie trys mačai buvo pralaimėti išvykose, visus tris kartus nusileista dviženkliu skirtumu.

Kadangi pirmajame rate „Neptūnas“ įveikė Brindizio ekipą tik 10 taškų persvara (81:71), Italijos komanda įgijo tarpusavio akistatų persvarą kuri gali būti svarbi skaičiuojant, kurios komandos pateks į atkrintamąsias varžybas.

Kitą trečiadienį „Neptūnas“ vėl žais išvykoje – Prancūzijoje susirems su Dižono JDA komanda, kuriai pirmojo rato rungtynes namie pralaimėjo 75:89.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)