Lietuvos vaikinų jaunimo (U20) rinktinė liepos 11-19 dienomis Klaipėdoje varžysis B grupėje kartu su Graikijos, Ispanijos ir Čekijos rinktinėmis. Čempionatas vyks „Švyturio“ arenoje.

Lietuvos jaunių (U18) rinktinė liepos 25 – rugpjūčio 2 dienomis Bursoje (Turkija) čempionato kovas pradės D grupėje ir žais su Slovėnijos, Turkijos ir Lenkijos krepšininkais.

Lietuvos jaunučių (U16) rinktinė rugpjūčio 14-22 dienomis Skopjė mieste (Makedonija) C grupėje susitiks su Kroatijos, Slovėnijos ir Danijos rinktinėmis.

Dvidešimtmečių merginų rinktinė rugpjūčio 8-16 dienomis Soprono (Vengrija) mieste Europos čempionatą pradės dvikovomis su Serbijos, Čekijos ir Ispanijos komandomis.

Aštuoniolikmetės liepos 4-12 dienomis Heraklione (Graikija) Europos čempionato starte susitiks su Italijos, Izraelio ir Vengrijos ekipomis.

Šešiolikmetės liepos 18-26 dienomis Matoshinos (Portugalija) mieste Europos čempionate susitiks su Portugalijos, Čekijos ir Ispanijos komandomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)