Namuose žaidusių „Lakers“ krepšininkų puolimas buvo nesustabdomas – jie 142:125 (39:31, 34:34, 37:38, 32:22) nugalėjo Minesotos „Timberwolves“ (10/12).

Nugalėtojų gretose ir vėl spindėjo Anthony Daviso ir LeBrono Jameso duetas.

Vidurio puolėjas pelnė net 50 taškų (20/27 dvit., 10/10 baud.), atkovojo 7 kamuolius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus. Tai buvo rezultatyviausios šio sezono A. Daviso rungtynės, o apskritai 50 taškų ribą aukštaūgis pasiekė ketvirtą kartą karjeroje.

Pažymėtina, kad 42 taškus – vienu daugiau nei per ankstesnį rezultatyviausią šio sezono asmeninį mačą – 26-erių A. Davisas surinko per tris kėlinius.

Tuo metu L. Jamesas mačą užbaigė su 32 taškais (6/8 trit.) ir 13 rezultatyvių perdavimų, nepaisant to, kad jau pirmoje pusėje pasiekė pavojingą keturių asmeninių pražangų ribą.

Prie ketvirtosios „Lakers“ pergalės iš eilės dar 16 taškų pridėjo Alexas Caruso, 34-ąjį gimtadienį paminėjęs Dwhightas Howardas pridėjo 8 taškus ir 6 atkovotus kamuolius.

Savo ruožtu Minesotos ekipai , pralaimėjusiai ketvirtą kartą paeiliui, po 19 taškų surinko Karlas-Anthony Townsas ir Andrew Wigginsas. Josho Okogie sąskaitoje – 18 taškų.

„Timberwolves“ Vakarų konferencijos turnyro lentelėje nusmuko į 9-ąją vietą.

„Lakers“ pergalių ir pralaimėjimų balansas dabar yra geriausias tarp visų NBA komandų. Rytuose pirmaujanti Milvokio „Bucks“ ekipa turi viena pergale mažiau (20/3).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)