„Chimki“ komanda dvigubą savaitę baigė dvigubu pralaimėjimu Ispanijoje. Iš pradžių R. Kurtinaičio auklėtiniai patyrė triuškinamą pralaimėjimą Madride (76:104 prieš „Real“), o vėliau dramatiškoje dvikovoje nusileido ir Valensijoje (84:89 prieš „Basket“).

Po antrojo pralaimėjimo R. Kurtinaitis kalbėjo, kad dvikova buvo sunki: „Gerai pradėjome, tačiau tuomet praradome kontrolę. Vis dėlto pabaigoje galėjome „grįžti“.

Paskutines minutes žaidėme ne taip, kaip įprasta, padarėme lemiamas klaidas: prasižengėme puldami ir gavome nesportinę pražangą. Valensijos ekipa buvo geresnė ir laimėjo.“

Apibendrindamas nesėkmes lietuvis pažymėjo, kad komandoje yra daug problemų. „Pirmiausia – atkovoti kamuoliai, gynyba prieš žaidimą „du prieš du“, pabaigoje priimami netinkami taktiniai sprendimai.

Tačiau didžiausia bėda – kova dėl atšokusių kamuolių. Madride kamuolių sugriebėme 13 mažiau nei varžovai, Valensijoje – 8“, – sakė jis.

Kitą savaitę „Chimki“ žais trečias iš eilės rungtynes svečiuose su šį sezoną neįprastai stringančia Stambulo „Fenerbahče“ ekipa.

Eurolygos turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)