G. Antetokounmpo pelnė 24 taškus, atkovojo 19 kamuolių ir atliko karjeroje daugiausiai – 15 rezultatyvių perdavimų. Iš viso tai 16-as Graikijos rinktinės lyderio trigubas dublis karjeroje.

Prie pergalės 30 taškų pridėjo Ericas Bledsoe, o šio rungtynės Milvokio komandai tapo rezultatyviausiomis šį sezoną.

Antrąsias savo rungtynes su „Trail Blazers“ apranga žaidė po pertraukos į krepšinį grįžęs Carmelo Anthony. 10 kartų NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvis ketvirtadienį pelnė 18 taškų (6/15 metimai) ir atkovojo 7 kamuolius.

Rezultatyviausias svečių ekipoje buvo CJ McCollumas, pelnęs 37 taškus, Skalas Labissiere pridėjo 22 taškus, 12 atkovotų kamuolių ir 5 blokus. Portlando komanda žaidė be traumuotų Hassano Whiteside'o, Damiano Lillardo, Zacho Collinso ir Jusufo Nurkičiaus. „Trail Blazers“ pralaimėjo trečią dvikovą iš eilės.

„Bucks“ atsiplėšė pačioje rungtynių pradžioje, kai pataikė pirmuosius 7 metimus, įskaitant ir tris tritaškius. Aikštės šeimininkai išlaikė iniciatyvą savo rankose iki pat pabaigos.

Kitose ketvirtadienio NBA rungtynėse Finikso „Suns“ (7-7) namie 101:124 (33:38, 33:21, 28:36, 27:29) nusileido Naujojo Orleano „Pelicans“ (6-9) krepšininkams.

„Suns“: Kelly Oubre Jr. 25, Devinas Bookeris 19, Frankas Kaminsky ir Cameronas Johnsonas po 14.

„Pelicans“: Brandonas Ingramas 28, JJ Redickas 26, Jrue Holiday 23.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją