Po fiasko rugsėjį Kinijoje vykusiame pasaulio čempionate, kuriame vieni didžiausių favoritų tenkinosi penkta vieta, su nacionaline komanda atsisveikino šešerius metus jai vadovavęs Aleksandras Džordževičius.

Geidžiamiausiu jo įpėdiniu iš karto laikytas I. Kokoškovas, tačiau abejota, ar 47-erių specialistui pavyks suderinti darbus: serbas eina asistento pareigas Sakramento „Kings“ klube NBA lygoje.

Vis dėlto Serbijos žiniasklaida praneša, kad I. Kokoškovas gavo klubo, kurio generalinis vadybininkas yra jo tautietis Vlade Divacas, leidimą ir pirmą kartą diriguos tėvynainiams.

Anapus Atlanto jau du dešimtmečius dirbantis treneris be Europos čempiono titulo pasižymėjo ir kaip pirmasis europietis, tapęs NBA ekipos strategu. 2018-2019 metais jis vadovavo Finikso „Suns“.

Primename, kad keturi olimpinės atrankos turnyrai vyks kitų metų birželio 23-28 dienomis, vieną jų priims Kaunas. Burtai, paskirstysiantys 24 komandas, bus ištraukti lapkričio 27 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)