Penktadienį be traumuoto Nando De Colo žaidusi Turkijos ekipa svečiuose 70:88 nepasipriešino Maskvos CSKA (6-2) klubui bei patyrė šeštąją nesėkmę.

Neapsikentęs aikštelėje matomu vaizdu, Ž. Obradovičius vienos minutės pertraukėlės metu pratrūko – riebiais keiksmažodžiais serbas siuntė savo auklėtinius velniop.

„Velniop jus visus! Velniop jus! Velniop tave, Gigi Datome, gėda tau. Ir tau, Mahmutoglu!“, – šaukė iš įniršio išraudęs strategas.


Devyniskart Eurolygos čempionas po rungtynių kiek nusiramino, tačiau auklėtiniams pažėrė priekaištų ir spaudos konferencijoje.

„Sveikinu CSKA, jie sužaidė geras rungtynes. Iki pertraukos dar bandėme kovoti, tačiau viską nulėmė antroji rungtynių pusė.

Sunku tai sakyti, bet panašu, kad kai kuriems iš mano auklėtinių žaisti nebėra įdomu. Man tai labai nepatinka, matyti tai yra skaudu.

Apgailestauju, bet savo žaidėjais esu nusivylęs. Kaip kitaip galiu jaustis, jei rungtynes baigiame ketvirtajame kėlinyje padarę tik dvi pražangas?“, – kalbėjo Ž. Obradovičius.

Kitą savaitę „Fenerbahče“ krepšininkai mėgins grįžti į pergalių kelią svečiuose žaisdami su „Barcelona“ ir Vilerbano ASVEL.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)