Martyno Echodo ir Paco Cruzo vedami vilniečiai nuo dvikovos pradžios ėmė dominuoti aikštėje – po pirmojo kėlinio pirmavo 21:13.

Po dviejų Deivido Sirvydžio tritaškių iš eilės skirtumas šoktelėjo net iki 14 taškų (37:23), tačiau keturis tolimus metimus ir baudos metimą pataikę svečiai spurtavo 10:0 ir ėmė vėl kvėpuoti „Ryto“ krepšininkams į nugaras.

Vis dėlto aikštės šeimininkams pavyko sustabdyti varžovus ir įpusėjus rungtynėms susigrąžinti dviženklį pranašumą – 46:36.

Po didžiosios pertraukos Limožo komanda mėgino spurtuoti ir ištirpdė skirtumą iki 2 taškų (53:51), vis dėlto „Ryto“ komandoje taiklią ranką iš toli pademonstravę Eimantas Bendžius, Mindaugas Girdžiūnas, Arnas Butkevičius neleido varžovams perimti iniciatyvos.

Paskutinį kėlinį svečiams buvo pavykę sumažinti skirtumą iki minimumo, tačiau D. Adomaičio auklėtiniai pergalės iš rankų neišleido.

Neabejotinu vilniečių lyderiu buvo 22 taškus pelnęs meksikietis P. Cruzas, sužaidęs geriausias rungtynes šį sezoną Europos taurėje.


Apskritai D. Adomaičio auklėtiniai itin drausmingai pasirodė - padarė vos 4 klaidas, o varžovus privertė klysti 14 kartų.

Rytas“: Paco Cruzas 22 (3/4 dvitaškiai, 3/4 tritaškiai, 10/11 baudos, 25 naud.b.), Martynas Echodas ir Arnas Butkevičius (9 atkovoti kamuoliai) po 11, Cameronas Bairstow 10, Mindaugas Girdžiūnas ir Eimantas Bendžius po 9, Evaldas Kairys 8, Deividas Sirvydis 6, Terrellas Holloway 4, Dovis Bičkauskis 2.

CSP: Vincentas Sanfordas 20, Semajus Christonas 17 (12 rez.p.), Brianas Conklinas 13.

Pirmame „Ryto“ ir Limožo komandų susitikime Prancūzijoje pergalę 82:61 šventė CSP.

Po dvikovos su Limožo ekipa vilniečių kitą savaitę lauks išvyka į Belgradą ir akistata su vietos „Partizan“ krepšininkais.

B grupės turnyro lentelė:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)