Be Lauryno Bieliausko ir Austino Chatmano žaidęs „Nevėžis“ jau antrą kartą šį sezoną namuose pralaimėjo alytiškiams.

Dzūkai nuo varžovų nutolo jau pirmame kėlinyje, kai pabėgo į priekį 13:4. Alytiškiai antrajame kėlinyje nutolo dar labiau ir buvo įgavę ir dviženklį pranašumą (29:19).

Apsukų nemažinusi „Sintek-Dzūkija“ ir toliau tolo (49:28), o į ilgąją pertrauką išėjo susikrovusi 16 taškų persvarą – 49:33.

Po pasitarimo „Nevėžiui“ pavyko išjudinti savo puolimą ir trečiąjį kėlinį pradėti atkarpa 14:6. Šeimininkai surengė spurtą ir ketvirtojo kėlinio pradžioje (12:4) bei tokiu būdu sumažino savo atsilikimą iki dviejų taškų – 63:65.

Ir toliau galingai žaidęs „Nevėžis“ likus žaisti pustrečios minutės pirmą kartą rungtynėse sugebėjo išsiveržti į priekį (68:67). Vis dėlto susitikimą geriau baigė alytiškiai, kurie po penkių iš eilės Chauncey Collinso taškų, likus minutei, įtvirtino savo pergalę 75:70.

„Nevėžis“: Arminas Urbutis 19, Georgios Kalaitzakis 15 (0/8 tritaškiai, 9/9 baudos, 8 atk. kam., 6 rez. perd.), Julius Kazakauskas 14, Panagiotis Kalaitzakis 13, Viny Okuou 8 taškai.

„Sintek-Dzūkija“: Chauncey Collinsas ir Gediminas Žalalis po 13, Mindaugas Sušinskas 12, Adrianas Bowie 10 (6 rez. perd.), Egidijus Dimša 8 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)