Dviejų epizodų autorius – „Fenerbahče“ legionierius Derrickas Williamsas. Aštuntoje vietoje – puiki Stambulo komandos ataka, kurią po Kosto Slouko perdavimo ore dėjimu į krepšį baigia D. Williamsas.

Pergalingas Mariaus Grigonio metimas įsitaisė dešimtuko penktoje vietoje. „Kas įvyko? Nežinau, jie gal galvojo, kad laimėjo, bet paskutinėmis sekundėmis išsiveržėme į priekį ir išplėšėme pergalę, labai gerai“, – po žalgiriečių pergalės 79:76 kalbėjo Marius Grigonis.

Įspūdingiausiu turo epizodu pripažintas D. Williamso monstriškas dėjimas į „Žalgirio“ krepšį.

Naudingiausiu šeštojo turo žaidėju tapo Vitorijos „Baskonia“ kapitonas Tornike Šengelija, su komanda penktadienį įveikęs Miuncheno „Bayern“ 93:60.

T. Šengelija surinko 28 naudingumo balus ir antrą kartą šį sezoną tapo turo MVP.

Puolėjas pelnė 13 iš savo 19 taškų (4/8 dvitaškiai, 2/2 tritaškiai, 5/5 baudos) per pirmąjį ketvirtį. Jis taip pat atkovojo 3 kamuolius, atliko du rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį ir blokavo varžovo metimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)