42-ejų D. Kairys paskutinius du sezonus ėjo Talino „Kalev/Cramo“ stratego pareigas ir laimėjo du Estijos čempiono titulus.

Šilutiškio trenerio Stepono Kairio sūnus yra treniravęs Rygos ASK, „Dnipro-Azot“, Minsko „Tsmoki“, Slupsko „Czarni“ ekipas, o trenerio asistento pareigas ėjo Maskvos srities „Chimki“, Vilniaus „Lietuvos ryto“, Maskvos CSKA, Krasnodaro „Lokomotiv“ klubuose

D. Kairys taip pat dirbo Lietuvos vyrų nacionalinės ekipos trenerių štabe, šią vasarą buvo Lietuvos dvidešimtmečių jaunimo rinktinės (U-20) trenerių štabo narys.

Dar 2003-iaisiais jis darbavosi i ir NBA, San Antonijo „Spurs“ klube.

„Olympiakos“ sezoną pradėjo prastai – per keturis Eurolygos turus pasiekė tik vieną pergalę. Jau po pirmojo pralaimėjimo Prancūzijoje ASVEL komandai iš vyriausiojo ekipos trenerio pareigų buvo atleistas Davidas Blattas. Būtent iš jo pareigas perėmė K. Kemzūra.

„Olympiakos“ komandoje žaidžia ir Lietuvos rinktinės puolėjas Mindaugas Kuzminskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)