34-erių L. Jamesas neseniai su šeima persikėlė į Los Andželo priemiestyje Brentvude esančią 23 milijonų JAV dolerių vertės vilą, tačiau savo naujuosius namus krepšininkui jau teko palikti.

Dėl nesukontroliuojamų gaisrų Kalifornijos valstijoje šiomis dienomis įvyko 200 tūkst. evakuacijų.

Gubernatorius Gavinas Newsomas valstijoje jau paskelbė kritinę padėtį, nes gaisrai po vėjo gūsių pasiekė 164 km per valandą plitimo greitį.

Sonoma apygardoje dar trečiadienį kilęs gaisras jau išsiplėtė nuo 85 iki 220 kvadratinių kilometrų, sunaikino 94 pastatus ir kelia grėsmę dar 80 tūkstančių pastatų.

„Tai nėra juokas. Man teko evakuoti šeimą ir mes ieškome, kur galėtume apsistoti“, – naktį Kalifornijos laiku socialiniame tinkle „Twitter“ rašė L. Jamesas, vėliau informavęs, kad jam pavyko rasti pastogę ir paskatinęs visus kuo greičiau išsikelti iš pavojingos teritorijos.

Pažymėtina, kad dar vakar vakare L. Jamesas ir jo atstovaujama „Lakers“ komanda Los Andžele 120:101 įveikė Šarlotės „Hornets“.

Kaip informuoja „Fox Business“, nėra garantijų, kad naktį iš antradienio į trečiadienį kitos „Staples Center“ arenoje suplanuotos rungtynės tarp „Lakers“ ir Memfio „Grizzlies“ dėl gaisro pavojaus įvyks.

Tiesa, kol kas jos nėra atšauktos.

Kalifornijos valstija dėl miškų gaisrų kenčia kiekvienais metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)