Primename, kad uteniškiai savo aikštelėje 92:84 (24:17, 23:18, 29:22, 16:27) susitvarkė su Kėdainių „Nevėžio“ (2-5) krepšininkais. Po rungtynių netikėtai peštynės aikštės centre kilo tarp Žygimanto Skučo ir „Nevėžio“ legionieriaus Viny Okouo.

Konfliktas kilo komandų krepšininkams paduodant vienas kitam rankas: iš vaizdo įrašo matyti, kaip „Nevėžio“ legionierius puola Ž. Skučą, netrukus krepšininkus ėmė skirti žaidėjai bei treneriai.

„Šiaip nemačiau aš tos situacijos, bet pasakojo. Nebuvo kažko ypatingo, pečiais susitrenkė. Užsienietis sureagavo labai karštai, trenkė Žygiui, jam teko trenkti atgal“, – spaudos konferencijoje kalbėjo „Juventus“ strategas Žydrūnas Urbonas.

Skučas toliau pjauna grybą, ką aš daugiau galiu pasakyti.
Marius Kiltinavičius

„Ar tai gerai? Tai nėra labai gerai, nėra gražu, negaliu džiaugtis, bet tai emocijos, visko būna, ir tarp sirgalių, ir tarp žaidėjų.

Juk kaunasi vyrai, lūžta kaulai, plyšta raumenys, čia ne baletas“, – konfliktą po mačo komentavo Ž. Urbonas.

„Nevėžio“ strategas Marius Kiltinavičius neabejojo, kad incidentą išprovokavo „Juventus“ puolėjas Ž. Skučas.

„Paties incidento nemačiau, bet kiek teko girdėti, praeidamas Skučas trenkė iš alkūnės Viny, o mūsų legionierius nėra linkęs nusileisti tokiose situacijose, o vėliau – viskas, ką matėme.

Esu tikras, kad Viny pirmas tikrai nepradėjo konflikto, jis ne iš tų žmonių, tai labai draugiškas ir taikus žmogus, Skučas toliau „pjauna grybą“, ką aš daugiau galiu pasakyti“, – incidentą komentavo „Nevėžio“ strategas M. Kiltinavičius.

Incidento pradžia rungtynių įraše nuo 2.06:44 val.

Kalbant apie pačias rungtynes, „Juventus“ komandos vyr. treneris Ž. Urbonas išskyrė pasakiškas rungtynes sužaidusį ekipos naujoką Bryantą Crawfordą.

Amerikietis vieną sezono rekordą pagerino, o kitą pakartojo. Pelnyti 32 taškai buvo absoliučiai geriausias asmeninis šio sezono pasirodymas (prieš tai keli krepšininkai buvo pelnę po 24), o 36 naudingumo balai – pakartotas sezono rekordas.

„Pergalė yra pergalė. Kalbėkime atvirai – po pralaimėjimo Prienų „CBet“ ekipai jautėsi įtampa, šioks toks nepasitikėjimas. Šiandien būtų užtekę pergalės vieno taško skirtumu. Vis tiek žaidėjai tą jaučią – naujienų portalai rašo kad vienas nesužaidžia ar kitas“ – apie būtiną pergalę šnekėjo strategas.

„Žinome, ką sugeba B. Crawfordas, ką jis daro treniruotėse ir visa kita, bet niekaip nepramušdavo to metimo iš toli. Šiandien pagaliau sumetė.

Paprasčiausiai buvo užstrigęs sezono pradžioje. Taip pat ačiū ir varžovų strategui, kad rizikavo ties amerikiečiu, kuris drąsiai tuo pasinaudojo. Dėl Bryanto pataikymo buvo tik laiko klausimas, mes juo neabejojome“ – apie įspūdingą pasirodymą surengusį B. Crawfordą kalbėjo vyr. treneris.

„Žaisti sunku. Komandoje trūksta vis pora žmonių. Šiandien Žygimantas Skučas nebuvo pasiruošęs žaisti, turi šiokių tokių problemų su sveikata. Kitose rungtynėse mes jo tikrai neišvysime.

Shannonas taip pat rungtyniavo su nugaros trauma“ – apie traumų ir ligų retinamą „Juventus“ komandą kalbėjo Ž. Urbonas.

LKL rikiuotė (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai):

1.ŽALGIRIS60
2.RYTAS61
3.CBET42
4.LIETKABELIS32
5.NEPTŪNAS34
6.JUVENTUS24
7.ŠIAULIAI24
8.NEVĖŽIS25
9.PIENO ŽVAIGŽDĖS25
10.DZŪKIJA14



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)