Policijos pareigūnai prašo atsiliepti rungtynių metu nukentėjusius asmenis arba asmenis.

Atpažinusiuos juos, policija kviečia susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyresniąja tyrėja Jolanta Paulauskiene, tel. (8 5) 271 8129, el. p. jolanta.paulauskiene1@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Primename, kad prasidėjus „Ryto“ ir „Žalgirio“ rungtynių trečiam kėliniui būrys „Žalgirio“ sirgalių, po džemperiais paslėpusių savo šalikus, atėjo į tuščią „B tribūnos“ sektorių ir ėmė fotografuotis.

Tai supykdė greta rungtynes stebėjusius „Ryto“ sirgalius.

Skirtingų komandų gerbėjai prie pat aikštės spėjo apsistumdyti, ypač išsiskyrė vienas kumščiais mosavęs „Ryto“ gerbėjas.

Kai kurie konflikto dalyviai buvo sulaikyti policijos.

Prieš keletą savaičių „Ryto“ aistruolių grupuotė „B tribūna“ prieš pranešė, kad akistatose su „Žalgiriu“ aktyviai nepalaikys savo mylimos komandos. Prieš pirmąją kovą sekmadienį su svečiais iš Kauno šeimininkų aktyviausių sirgalių tribūna laikėsi savo žodžio.

Prasidėjus rungtynėms sostinės „Siemens“ arenos ištikimiausių šeimininkų sirgalių tribūnoje trypčiojo tik vienišas komandos talismanas vilkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)