Europos taurės rungtynėse Vilniaus „Rytas“ išvykoje pralaimėjo Bursos „Tofaš“, FIBA Čempionų lygoje „Neptūnas“ namie nusileido Dižono JDA, o paskutinis trečiadienio vakarą į kovą stojęs Panevėžio „Lietkabelis“ taip pat suklupo.

FIBA Čempionų lygos A grupės susitikime Ispanijoje „Lietkabelis“ (0/2) svečiuose nusileido Manresos BAXI (2/0) komandai, kuriai atstovauja Deividas Dulkys – 70:76 (15:13, 15:19, 21:24, 19:20).

Panevėžiečiams turnyre tai buvo antras pralaimėjimas iš tiek pat galimų.

Ketvirtajam kėliniui įpusėjus pasiviję varžovus, rungtynių pabaigoje svečiai iš Lietuvos tempo nebeatlaikė.

Kad išseko jėgos, buvo matyti ir iš išsiderinusių veiksmų gynyboje, ir iš „Lietkabelio“ legionierių pasirodymo puolime – per paskutines minutes tiek Kendricko Browno, tiek Željko Obradovičiaus mesti tritaškiai buvo itin netaiklūs: mestas kamuolys netgi nelietė lanko.

Panevėžio komandai Ž. Šakičius ir Tomas Lekūnas pelnė po 11 taškų, K. Brownas ir Martynas Sajus (7 atk. kam.) – po 9, Tomas Dimša – 8.

BAXI ekipoje Davidas Kravishas surinko 19 taškų, Williamas Magarity – 17, Ryanas Toolsonas – 12.

5 min. žaidęs D. Dulkys taškų nepelnė.

Kitas rungtynes „Lietkabelis“ žais spalio 30 dieną namuose su Ankaros „Turk Telekom“ (Turkija) ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)