Incidentas kilo trečio kėlinio pradžioje, kai būrys „Green White Boys“ jaunuolių sumanė įsiamžinti tuščioje „B tribūnoje“.

Tai sukėlė gretimai sėdėjusių „Ryto“ aistruolių nepasitenkinimą. Skirtingų komandų sirgaliai prie pat aikštės spėjo apsistumdyti, nedaug trūko, kad konfliktas peraugtų į masines muštynes.

Netrukus apsauga išskyrė jaunuolius, o „Žalgirio“ fanai, lydimi žiūrovų švilpimo, patraukė į savo tribūną. Tačiau į savo sektorių nebegrįžo: jaunuolius iš Kauno sulaikė policija.

Pirmadienį ištikimiausių „Žalgirio“ sirgalių grupuotė „Green White Boys“ feisbuke detaliau aprašė įspūdžius iš paskutinės kelionės į sostinę bei prisipažino, kad tokie incidentai šiai grupuotei garbės neprideda.

Pateikiame „Green White Boys“ feisbuko įrašo ištrauką:

„Po ilgosios pertraukos įvyksta jau plačiai apkalbėtas konfliktas šalia aikštelės. Grupelė kauniečių nusprendė pasifotografuoti tuščioje „B tribūnoje“. Ar tai buvo mūsų tribūnos nariai? Taip.

Ar šis veiksmas buvo GWB aktyvo sprendimas? Ne. Ar visa bendra situacija daro garbę tribūnai? Taip pat ne.

Gaila, kad neapgalvoti selfiukai nustumia į antrą planą geruosius vakar dienos įvykius.

Taip pat labai keista matyti, jog žiniasklaidoje visur esame įvardijami kaip tiesiog „Žalgirio fanai“. Mes nesame tiesiog „Žalgirio fanai“. Mes esame GWB – „Green White Boys“.

Be GWB, tokio palaikymo, koks buvo vakar, tikrai nebūtų ir tiesiog „Žalgirio fanai“ to nebūtų padarę“, – rašoma „Green White Boys“ feisbuko paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)