Antro kėlinio pradžioje uostamiesčio krepšininkai buvo susikrovę 13 taškų pranašumą (26:13), tačiau jo jiems neužteko.

Klaipėdiečiai Kėdainiuose tepataikė 3 tritaškius iš 25 bandymų (12 proc.) ir nesustabdė varžovų centro Viny Okouo, surinkusio dvigubą dublį – 19 taškų, 11 atkovotų kamuolių – bei 24 naudingumo balus.

Vienu pagrindiniu kėdainiečių pergalės kalvių tapo ir savo buvusią komandą baudęs Laurynas Beliauskas.

Klaipėdietis į „Neptūno“, kurio garbę gynė penkerius metus, krepšį įmetė 17 taškų, atkovojo 8 kamuolius ir surinko 19 naudingumo balų.

Dar įspūdingesnę šeimininkų pergalę daro tai, kad „Nevėžis“ rungtyniavo be antro rezultatyviausio savo žaidėjo Georgios Kalaitzakio, kuris nežaidė dėl susižeidimo.

Paskutiniame kėlinyje klaipėdiečiai buvo sugebėję išsiveržti į priekį (58:56), tačiau sėkmingai žaidę L. Beliauskas ir V. Okouo terorizavo uostamiesčio komandą ir netrukus jau kėdainiečiai kontroliavo mačo eigą – 66:58.

Paskutinėmis dvikovos sekundėmis svečiai dar bandė grįžti į rungtynes, tačiau sėkmingai apsigynę „Nevėžio“ krepšininkai jiems to padaryti neleido.

„Nevėžis“: V. Okouo 19 (11 atk. kam.), L. Beliauskas 17 (8 rez. perd.), Panagiotis Kalaitzakis 13 taškų.

„Neptūnas“: Gytis Masiulis 17, Tadas Sedekerskis 13, Deividas Gailius 11 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)