Žalgiriečiai po nuostabios pergalės Eurolygoje prieš Madrido „Real“ (86:73) yra laikomi tvirtais dvikovos favoritais, o jų gretose – ir keturi Lietuvos rinktinės garbę pasaulio čempionate Kinijoje gynę žaidėjai: Lukas Lekavičius, Marius Grigonis, Edgaras Ulanovas ir Paulius Jankūnas bei paskutinis, nepatekęs į dvyliktuką, Martinas Gebenas.

Vis dėlto intriguojančio mačo išvakarėse žurnalistų paklaustas, ar egzistuoja nors menkiausia tikimybė, kad pakeis savo nuomonę dėl atsistatydinimo iš nacionalinės komandos, D. Adomaitis nesileido į jokias kalbas.

„Jūs juokaujate. Ne, tikrai ne. Sprendimas yra pasakytas ir čia – ne čiuožykla“, – nukirto strategas, apie atsistatydinimą pranešęs dar tebevykstant pasaulio čempionatui.

Primename, kad LKF šią savaitę sulaukė neigiamo atsakymo iš VTB lygos klubo Permės „Parma“, kuris Kaziui Maksvyčiui nesuteikė leidimo stotis prie Lietuvos rinktinės vairo.

LKL lyderių kaktomušos sekmadienį pradžia – 17 val. 20 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)