Šeimininkų gretose Mantas Kalnietis per 16 min. pelnė 6 taškus (2/2 dvitaškių, 0/2 tritaškių, 2/2 baudų), atkovojo 3 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Įžaidėjas iš Lietuvos sėdėjo ant atsarginių suolo, kuomet po tris ketvirčius virusios lygios kovos ketvirto kėlinio pradžioje „Lokomotiv“ spurtavo 16:8 ir perėmė iniciatyvą į savo rankas.

Prancūzijos ekipai pirmuosius 2 taškus savo karjeroje Europos taurės turnyre pelnė Ovidijus Varanauskas. Vasarą komandą papildęs gynėjas pataikė 1 iš 2 dvitaškių ir prametė vienintelį tritaškį, o taip pat atliko 1 rezultatyvų perdavimą bei kartą suklydo.

„Lokomotiv“ A grupėje užima antrą vietą, „Limoges“ laikosi trečias, o „Rytas“ (1/2) nugarmėjo į paskutinę šeštą poziciją.

„Lokomotiv“: Alanas Williamsas 17, Willas Cummingsas (6 rez. perd.) ir Samas Dekkeris – po 14, Draganas Apičius ir Dmitrijus Kulaginas – po 9

„Limoges“: Vincentas Sanfordas 24, Semajas Christonas 21 (6 rez. perd.), Jerry Boutsiele 14 (9 atk. kam.), Hugo Invernizzi 6

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)