Ekipų kapitonai buvo paklausti, prieš kurį trenerį labiausiai norisi sužaisti. Keturi (22 proc.) atsakė, jog tai – Kauno „Žalgiriui“ vadovaujantis Šarūnas Jasikevičius.

Po tris kapitonus pasirinko iš NBA sugrįžusį Ettore Messiną, treniruojantį Milano „Olimpia“ (Italija), ir tituluočiausią lygos specialistą Željko Obradovičių iš Stambulo „Fenerbahče“ (Turkija).

Du respondentai paminėjo Madrido „Real“ (Ispanija) vairininką Pablo Laso.

Pasirodo, komandų kapitonai labiausiai mėgsta išvykas į svečius pas „Barcelona“ (Ispanija) ekipą, o sunkiausiais priešininkais laiko gynėjus Facundo Campazzo („Real“) ir Nando de Colo („Fenerbahče“) bei Stambulo „Anadolu Efes“ (Turkija) vidurio puolėją Bryantą Dunstoną.

Dažniausiai paminėtas klausiant apie labiausiai neįvertintą Eurolygos žaidėją buvo „Barcelona“ naujokas Cory Higginsas, o klausimas apie labiausiai intriguojantį lygos papildymą atnešė netikėtus rezultatus.

Net septyni kapitonai (39 proc.) labiausiai laukia akistatos su Atėnų „Panathinaikos“ naujoku Jimmeriu Fredette, o „Barcelona“ metų pirkinys Nikola Mirotičius apklausoje užėmė tik antrą vietą (17 proc.).

Eurolygos kapitonų apklausa
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)