Eurolygos mūšis Kaune tarp „Žalgirio“ ir „Real“ jau anksčiau paskelbtas savaitės rungtynėmis.

Tituluočiausia Europos komanda su Lietuvos čempionais negalės išmėginti naujausio savo pirkinio vidurio puolėjo iš Tuniso S. Mejri.

Pasaulio čempionate Kinijoje S. Mejri vidutiniškai pelnė 16,2 taško, atkovojo 10,2 kamuolio, blokavo 3,2 metimo ir rinko 22,4 naudingumo balo.

Be traumą patyrusio aukštaūgio Madrido ekipai veikiausiai padėti taip pat negalės sveikstantis puolėjas Trey Thompkinsas.

„Real“ strategas Pablo Laso į Lietuvą paėmė du jaunuosius žaidėjus Usmaną Garubą ir Mario Nakičių. Jei jie bus išleisti į aikštę Kaune, tai jiems bus debiutas Eurolygoje.

„Real“ pasirodymą naujajame sezone pradėjo dviem nelengvomis pergalėmis namų arenoje. Pirmajame susitikime „Real“ krepšininkai 81:77 palaužė Stambulo „Fenerbahce“, o praėjusią savaitę tik po taiklaus Jaycee Carrollo tritaškio susitikimo pabaigoje įveikė Tel Avivo „Maccabi“ – 86:85.

Žalgiriečiai kovos dėl pirmosios pergalės po nesėkmės prieš Vitorijos „Baskonia“ (58:70) bei pralaimėjimo Milano „AX Armani“ ekipai praėjusį penktadienį Italijoje (81:85).

Rungtynių ketvirtadienį pradžia 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)