Iki šiol šiame LKL sezone daugiausiai suklydusi buvo „Šiaulių“ komanda, kuri mače su ta pačia „Juventus“ prarado kamuolį 23 sykius. „CBet“ Utenoje klydo 28 kartus.

Darius Tarvydas į „Betsafe-LKL“ grįžo po nemažos pertraukos – pastarąjį kartą lygoje žaidė 2014-2015 m. sezone, kuomet atstovavo „Mažeikiams“.

Debiutiniame savo mače „Juventus“ klubo naujokas per 27 minutes pelnė 11 taškų (4/9 dvitaškiai, 1/5 tritaškis), atkovojo kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, po sykį kamuolį perėmė bei prarado, blokavo metimą, išprovokavo pražangą bei surinko 6 naudingumo balus.

Nepaisant spragų žaidimo organizavime, Prienų komanda nuo antrojo kėlinio ėmė veržtis į priekį ir trečiajame ketvirtyje turėjo solidų pranašumą – 60:44. Tiesa, jį Utenos komanda ėmė mažinti: Arnas Beručka trečią kėlinį baigė tolimu metimu, o ketvirtąjį ketvirtį šeimininkai pradėjo pelnydami 6 taškus be atsako – 53:60.

Po pusketvirtos minutės trukusio taškų bado „CBet“ jį nutraukė: Vaidas Čepukaitis ir Karolis Guščikas pridėjo 3 baudos metimus, o Mindaugas Lukauskis tritaškiu grąžino komandai dviženklę persvarą – 66:55.

Šis pranašumas tapo lemtingu ir sunkiai panaikinamu „Juventus“ ekipai, kuriai sušvelninti rezultatą pavyko (61:70), bet dėl pergalės kovoti šansų nebebuvo.

„Juventus“ ekipa strigo su tolimais metimais, kurių pataikė 3 iš 23 (13 proc.). Smarkiai buvo pralaimėta ir kova po krepšiu: uteniškiai atkovojo 24 kamuolius, o prieniškiai – 44.

Į Uteną, kur žaidė praėjusį sezoną, grįžę K. Guščikas ir V. Čepukaitis (8 atk. kam.) pelnė po 12 taškų. Tiek pat pridėjo ir Skylaras Spenceris, o Arnas Velička su 14 taškų buvo rezultatyviausias „CBet“ gretose.

„Juventus“ komandai Shannonas Scottas surinko 13 taškų, 9 pridėjo Julius Jucikas, 8 – Bryantas Crawfordas (6 rez. perd.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)