„Olympiakos“ Eurolygos pirmame ture 63:82 nusileido Vilerbano ASVEL ekipai.

Klubo pranešime skelbiama, kad OLY „išgyvena nelengvą periodą“, nes komandą palieka puikus treneris ir, svarbiausia, puikus žmogus.

„Po ilgos ir pagarbios diskusijos tarp klubo savininkų ir manęs, priėmėme sprendimą pasukti skirtingais keliais siekiant gero abejoms pusėms.

Su „Olympiakos“ laikas man buvo esminis ir labai svarbus. Esu dėkingas žmonėms ir šeimai, kurią aš čia radau. Gerbiu vadovybę, žaidėjus, klubo personalą, buvo malonu dirbti su jais, linkiu visiems tik geriausio“, – D. Blattą cituoja klubo svetainė.


OLY trenerių štabe stratego asistentu dirba Kęstutis Kemzūra, komandoje – Mindaugas Kuzminskas.

Rugpjūčio antroje pusėje 60-metis D. Blattas parašė atvirą laišką, kuriame paskelbė liūdną naujieną – jam diagnozuota pirminė progresuojanti išsėtinė sklerozė.

Ši sunki, beveik nepagydoma liga D. Blattui buvo nustatyta jau praėjusį sezoną, tačiau viešai apie tai treneris prabilo tik rugpjūtį.

„Kartais gyvenime susiduri su dalykais, kurie neturi paaiškinimo, prasmės ar priežasties. Tokiais momentais turi daryti sprendimus, kurie parodo tavo tikrąjį charakterį“, – rašė D. Blattas. Jis teigė, kad pirminė progresuojanti išsėtinė sklerozė jam buvo diagnozuota prieš kelis mėnesius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)