Milano klubas vis dar laukia, kol naujame sezone pirmąsias rungtynes Milano „Olimpia Armani“ gretose sužais po traumos sveikstantis aukštaūgis A. Gudaitis.

Tačiau, anot „Olimpia Armani“ stratego Ettores Messinos, to ilgai laukti nereikės.

Po mačo „dizainerių“ strategas kalbėjo apie traumuotų žaidėjų situaciją ir vylėsi, kad A. Gudaitis į rikiuotę galės grįžti „artimiausiu metu“.

„Artūras Gudaitis momentais yra kartu su komanda. Jo sugrįžimo laukti ilgai nereikės, nes, kaip jau minėjau, Artūras treniruojasi su komanda ir demonstruoja gerą energiją, kuri mums yra gerai žinoma“, – teigė E. Messina.

Jis taip pat vylėsi, kad jau artimiausiose rungtynėse su „Žalgiriu“ komandai galės padėti po traumos sveikstantis Vladimiras Micovas.

Aukštaūgis iš Lietuvos kryžminių kelio raiščių traumą patyrė vasario 1 d.

Italijos čempionate Milano komanda startavo pergale iš prieš Trevizo klubą, bet antrame ture pralaimėjo namuose „Brescia“ ekipai.

„Olimpia Armani“: Michael Roll 22, Sergio Rodriguezas 15, Luisas Scola 13, Paul Biligha 10 taškų.

„Pallacanestro“: Akil Mitchell ir Hrvoje Perič po 11 taškų, Matteo Da Ros 9 taškai.

Lietuvis praleido visas tris Italijos čempionato bei Eurolygos pirmo turo rungtynes Miunchene, kurias Ettores Messinos auklėtiniai pralaimėjo 64:78.

Antrame ture „Olimpia Armani“ namuose spalio 11 dieną priims taip pat nesėkmę pirmame ture patyrusį Kauno „Žalgirį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)