Rusijos klubas namuose priims Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis) be naujokų Sergejaus Karasiovo ir Dairio Bertanio.

„Vis dar turime problemų, ne visi žaidėjai spėjo pasveikti. Kita vertus, esu laimingas, kad su mumis jau treniruojasi A. Švedas ir A. Gillas. Žinoma, „Maccabi“ yra labai stipri komanda ir norės reabilituotis dėl pastarųjų metų nesėkmių. Galima išskirti Scottie Wilbekiną, iš Kauno „Žalgirio“ atvykusį Nate'ą Woltersą, iš NBA grįžusį Omri Casspi, taip pat vidurio puolėją Tariką Blacką.

Trumpai tariant, jie turi kovingą kompaniją, bet mes žaisime namuose ir privalome tai daryti dvigubai energingai. Komandoje daug žaidėjų pasikeitė, lengva nebus, bet esu nusiteikęs optimistiškai, nes įgūdžių mums pakanka, o darbas treniruotėse taip pat vyksta produktyviai. Tikiuosi, kad pradėsime Eurolygos sezoną pergale“, – kalbėjo R. Kurtinaitis.

Praėjusiame sezone nei „Chimki“, nei „Maccabi“ nepasiekė Eurolygos atkrintamųjų varžybų: rusai finišavo 13-i, žydai – 10-i.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)