„Raudonarmiečiai“, kurie praėjusiame sezone triumfavo ir Eurolygoje, laimėjo 89:74, nors sužaidus 32 minutes pirmavo minimaliu skirtumu.

Po atkaklesnės nei tikėtasi dvikovos su vienais praėjusio sezono autsaiderių maskviečių vairininkas Dimitris Itoudis išskyrė varžovų puolimo lyderius Maksimą Grigorjevą ir Adą Juškevičių. Pirmasis pirmadienį pelnė 21, antrasis – 18 taškų ir pridėjo 5 rezultatyvius perdavimus.

„Turiu pagirti oponentus: jie atvyko ne visos sudėties, bet nepaprastai kovingi. Grigorjevas ir Juškevičius buvo ypač „įkaitę“, kūrybingi, jie dviese sumetė beveik 40 taškų. Laimėjome dėl geresnės kovos „po lenta“ – ji mus gelbėjo, kol nekrito metimai. Subūrėme naują komandą, ir turime pasimokyti iš šio mačo“, – kalbėjo D. Itoudis.

Kovą dėl atšokusių kamuolių CSKA laimėjo 42:25, puolime sugriebė net 17 kamuolių.

Į šį skaičių pirštu baksnojo ir K. Maksvytis, taip pat atkreipęs dėmesį į savo ekipos nuostolius. Dėl traumų nerungtyniavo Anthony Carras bei Aleksandras Platunovas.

„Gerai laikėmės, kontroliavome rungtynes ir tempą 33 minutes. Mus žudė varžovų puolime atkovoti kamuoliai, o pabaigoje turbūt nebeužteko kvapo. Kovėmės be dviejų savo įžaidėjų, ir tai turėjo įtakos“, – pažymėjo naujasis „Parma“ vairininkas.

Kitas Permės klubo legionierius iš Lietuvos Eigirdas Žukauskas pelnė 8 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)