18-mečio talento iš Prancūzijos debiuto „CBet“ gretose veikiausiai teks laukti ilgai – jis patyrė traumą, dėl kurios teks gultis ant operacinės stalo.

„Situacija jo tikrai yra prastoka. Per apšilimą bėgant tiesioje vietoje jam suskaudo kelį. Kiek girdėjau iš daktaro, teks operuoti meniską“, – sakė M. Šernius.

Legendinio prancūzų krepšininko Alaino Digbeu sūnus vasarą pasirašė ilgalaikę sutartį su Kauno „Žalgirio“ klubu, o čempionai paskolino T. Digbeu Prienų komandai.

Kalbėdamas apie iškovotą pergalę prieš Alytaus „Sintek-Dzūkiją“, M. Šernius dėkojo auklėtiniams už kantrybę.

„Rungtynės buvo labai sunkios ir likus 5 minutėms dar nebuvo aišku, kas laimės. Ačiū žaidėjams, jie buvo kantrūs. Tikrai buvo nelengva juos užkurti. Atrodė, kad vis pilu pilu anglių, o traukinys vis nepajuda“, – dėstė treneris.

Tuo metu „Dzūkijos“ strategas Valdemaras Chomičius po rungtynių pasidžiaugė dėl sumažėjusio klaidų skaičiaus, tačiau buvo nusivylęs taiklumu.

„Nusileidome ir greičiu, ir taiklumu, ir mąstymu. Matau, kur yra problemos, tačiau jas greitai ištaisyti yra sunku. Dabar jau kontroliuojame kamuolį. Geriau išmesti metimus, nei prarasti kamuolius, tačiau šįkart nepataikėme“, – apgailestavo V. Chomičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)